Hollywood14. marts 2016

David Beckham redder konens forretning

David Beckham måtte hjælpe til, da Victoria Beckhams modeforretning gav underskud
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/david_beckham.jpg
 Foto: All Over Press

Det kan godt være, at Victoria Beckham roses til skyerne for sit design, og hendes firma omsatte for ikke mindre end 34 millioner engelske pund - godt 325 millioner kroner - i 2014, men det betød ikke, at der rent faktisk var overskud i kassen.

Der var nemlig ifølge Mirror et underskud på 3,8 millioner pund - omkring 36 millioner kroner, og der var det ret så heldigt, at Victorias mand havde lidt ekstra på kistebunden. I David Beckhams regnskab er det helt sikkert ikke mere end et greb i lommen.

I alt skød 40-årige David Beckham 5,2 millioner pund i konens firma, da hun også havde brugt cirka 2,85 millioner ved siden af på at lave sin arkitekttegnede butik i Mayfair i London.

Ifølge Mirror er det dog ikke noget særligt graverende i økonomien, da pengene går mellem ægtefællernes firmaer - og transaktionerne betyder, at der bare flyttes rundt på overskud - mellem de to ægtefæller.

Men i hvert fald omsættes der for en hel del i Victoria Beckhams firma - og hvis man ser på priserne i hendes butik i London, så er det billigste, man kan købe en kortholder i læder til den nette sum af 150 engelske pund (cirka 1450 kroner), mens dent allerdyreste er en hvid kjole, som har en prisseddel op 2.650 pund (godt 25.000 kroner).

Sponsoreret indhold