Hollywood 6. januar 2009

David Beckham: Flytter fra Victoria

Fodboldspillerens bedre halvdel og alle parrets børn bliver i Los Angeles, når han selv flytter til Italien
David Beckham flytter alene til Italien
David Beckham flytter alene til Italien
Foto: All Over

Victoria Beckham kommer ikke til at have sin daglige gang i Milano sammen med sin mand, David Beckham, som skal flytte til pastaens land for at spille for AC Milan. Fruen og parrets tre drenge bliver nemlig tilbage i USA og venter på, at farmand kommer tilbage.

David Beckham havde oprindeligt skrevet en kontrakt med Los Angeles Galaxy på 7 år, men nu er han blevet midlertidigt udlånt til Italien. Da han i sin tid flyttede til USA, var det med hele familien i bagagen, mens Milan-eventyret bliver en soloting for fodboldhelten.

- Alle ved, hvor meget jeg elsker min kone og mine børn - men på samme tid, så elsker jeg fodbold. Mine børn bliver i Los Angeles på grund af skolen, og Victoria bliver hos dem. Når hun kommer til Milan, skal hun bo hos mig i et par dage, siger David Beckham.

Victoria kommer to gange om ugen

- Min kone vil komme en eller to gange om ugen for at være sammen med mig og bruge lidt tid i Milan. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Det er selvfølgelig svært at være væk fra min familie, men mine børn er nødt til at have nogle faste rammer, og de går i skole i Los Angeles, så det er vigtigt, at de bliver ved med at leve deres normale liv, fortæller fodboldikonet.

Hvordan fruen, som tidligere har været ekstremt jaloux på sin mand, efter han havde en affære med deres barnepige Rebecca Loos, har det med at overlade David Beckham til de syderopæiske himmelstrøg helt alene - og hvordan hun har tænkt sig at komme fra USA til Italien hele to gange om ugen for at besøge gemalen, melder historien intet om.

Sponsoreret indhold