DAVID BECKHAM: FAR ALVORLIGT SYG

David Beckham, som i øjeblikket bor i Beverly Hills, hvor han spiller for Los Angeles Galaxy, smed alt, hvad han havde i hænderne, da han i går hørte, at hans far, Ted, havde fået et alvorligt hjerteanfald.

Fodboldspilleren tog resolut det første fly tilbage til sit fædreland, England, hvor han landede i dag ved middagstid. Hans kone Victoria er desværre ikke med for at støtte sin mand, hun befinder sig nemlig for øjeblikket på den anden side af jorden i Japan.

Davids far, Ted, som er 59 år, kom på hospitalet i går, efter at have klaget over smerter i brystet. Kilder fortæller, at det stod så slemt til med den midaldrende mand, at han rent faktisk døde i ambulancen, men at det lykkedes at genoplive ham.

Ted, som er skilt fra fodboldspillerens mor Sandra, ligger i øjeblikket på en hjerteklinik i London, hvor David Beckhams søster Joanne er ved hans side.

Fodboldspilleren har haft et anstrengt forhold til sin far på det seneste. David Beckham skulle efter sigende have været rasende på sin far over bogen "David Beckham: Min søn", der udkom i 2005.

David og Ted var praktisk talt ikke på talefod i godt to år, men i april i år blev far og søn genforenet. Og fodboldspilleren blev angiveligt helt knust, da han hørte, hvad der var sket med hans far.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close