Hollywood 12. oktober 2008

Daniel Radcliffe: Gik glip af farmors begravelse

“Harry Potter”-stjernen valgte at gå på scenen frem for i kirken, da han havde mistet sin bedstemor
Daniel Radcliffe valgte Broadway frem for sin farmors begravelse
Daniel Radcliffe valgte Broadway frem for sin farmors begravelse
Foto: All Over

19-årige Daniel Radcliff tog sammen med sin familie en benhård beslutning. Han valgte at blive væk fra sin elskede farmors begravelse, fordi han skulle på scenen på Broadway.

Den britiske "Harry Potter"-stjerne har igennem længere tid opholdet sig I New York, hvor han otte gange om ugen er med i stykket "Equus".

For omkring to uger siden fik den unge skuespiller den sørgelige besked, at hans 79-årige farmor var død efter længere tids sygdom.

Oprindeligt havde Daniel Radecliffe bestemt sig for at tage hjem til England for at deltage i ceremonien, men sammen med resten af sin familie, kom han frem til, at farmoren havde ønsket, at han skulle gennemføre teaterstykket.

- Det har været en svær tid, men Daniel besluttede at blive I New York. Familien og han besluttede, at det var, hvad hans farmor ville have haft, han skulle gøre. Hun var en af hans største fans og bakkede op om hans karriere, så hun ville ikke have ønsket, at han skulle gå glip af en forestilling, fortæller en ven til Daily Mail.

I farmorens ånd stod den unge skuespiller således på scenen på hendes begravelsesdag foran et intetanende publikum.

Sponsoreret indhold