Daniel Craig vender tilbage som Bond

Foto: All Over

Daniel Craig skulle angiveligt være på vej tilbage i rollen som James Bond, selvom han tidligere har sagt, at han ikke har lyst til at lave flere agent-film.

Det skriver britiske The Mirror, der også mener at vide, at Adele også er tilbage som titelsangs-sanger, når den 25. James Bond-film skal indspilles. 

- Det har taget tid, men Daniel har ændret mening, og der er stor enighed om, at Craig er 007 igen, fortæller en kilde til avisen

Daniel Craig har ellers været meget åben om, at han ikke længere havde lyst til at træde i spionens sko. 

- Hvis jeg skulle spille James Bond igen, så skulle det være for pengenes skyld, har Daniel udtalt

Og om det er en stor portion penge, der har fristet Daniel, kan meget vel være. Sidste år forlød det nemlig, at han var blevet tilbudt 150 millioner dollars for at spille James Bond endnu en gang, det svarer til lige omkring en milliard danske kroner. 

Er han kommet op i det lønniveau, så er det en massiv lønstigning i forhold til, hvad han fik for at spille med i "Spectre". Her tjente han nemlig "kun" 395 millioner kroner

En anden ting, der kan tale imod, at Daniel Craig skulle vende tilbage til rollen som James Bond, er hans alder. 

Daniel Craig er 49 år gammel, og allerede ved optagelserne til den forrige James Bond-film kunne han mærke alderen trykke. 

- Jeg kom til skade med mit knæ, da vi havde filmet en tredjedel af filmen, og vi blev nødt til at stoppe indspilningerne i to uger, mens jeg blev opereret. Jeg har det fint. Men jeg har det langt fra perfekt, afslørede Daniel Craig i forbindelse med premieren på "Spectre".

Daniel Craig har indtil videre spillet med i fire James Bond-film, "Casino Royale", "Quantum of Solace", "Skyfall" og "Spectre".

En lang række andre skuespillere har været i spil til rollen som James Bond, siden det kom frem, at Daniel Craig måske var færdig i rollen. Blandt andet Idris Elba, Damian Lewis, Tom Hardy, Henry Cavill og Michael Fassbender har været på tale til rollen som den hårdtslående spion.

Du kan se, hvem der har spillet James Bond igennem tiden, i galleriet herunder

Tidligere Bond-skuespillere

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close