Hollywood13. juli 2016

Se de frække billeder: Dakota viser bryster under optagelser til 'Fifty Shades of Grey'

Optagelserne til 'Fifty Shades of Grey' er på det nærmeste frækkere end den færdige film
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dakota-johnson-toploes.jpg
 Foto:All Over Press)
Smukke Dakota Johnson og Jamie Dornan er lige nu ved at lægge sidste hånd på opfølgeren til den populære film "Fifty Shades of Grey". Lige nu er de to skuespillere i Sydfrankrig, hvor de sidste scener til "Fifty Shades Freed" skal i kassen.
Dakota Johnson slangede sig i en fræk, gul bikini, og Jamie Dornan, der spiller Mr. Grey, hyggede sig i de solrige omgivelser.
Men Dakota gik skridtet videre og smed på et tidspunkt overdelen og blottede sine bare bryster - det er ellers no-go i de fleste amerikanske film. Det var ikke bare et bryst-ups, men Dakota i fuld vigør med to blottede bryster med front mod fotografen - se de frække billeder i galleriet nedenfor
Det varer noget før de to opfølgere til 'Fifty Shades of Grey' får premiere. "Fifty Shades Darker" - opfølgeren til den første film - får nemlig først verdenspremiere fredag d. 10. februar 2017.
3'eren, "Fifty Shades Freed", er sat til at blive vist i biograferne første gang fredag d. 9. februar 2018, så hvis du ikke har nået det endnu, er der pludselig god tid til at få læst alle bøgerne inden den næste film kommer i biffen. Indtil da kan du - i galleriet nedenfor - nyde alle billederne fra optagelserne i Sydfrankrig og snyd ikke dig selv for de frække billeder af Dakota med helt blottede bryster.

Nye optagelser til "Fifty Shades of Grey" med Jamie Dornan og Dakota Johnson

Sponsoreret indhold