Dakota Johnson og Chris Martin: Nyt par?

Hvis rygterne taler sandt, er der amoriner i luften mellem Dakota Johnson og Chris Martin.

Hvis rygterne taler sandt, er der amoriner i luften mellem Dakota Johnson og Chris Martin.

Foto: All Over Press

Enten er Dakota Johnson meget stor Coldplay-fan - ellers danner hun par med bandets forsanger Chris Martin. 

Det er den eneste forklaring på, at "Fifty Shades of Grey"-stjernen blev set ved mixerpulten til en Coldplay-koncert i Argentina af alle steder.

Magasinet People skriver, at fans så skuespilleren ved mixerpulten til Coldplay-koncerten i det sydamerikanske land, hvor bandet for tiden er på turné, og ivrigt postede billeder af hende på de sociale medier. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Dakota Johnson, 28, og Chris Martin, 40, fyrede op for rygterne om, at de datede, efter de blev set på en sushirestaurant sammen i Los Angeles i midten af oktober. En kilde afslørede dengang over for People, at de "hyggede sig, grinte og var kærlige".

Chris Martin blev sidst kædet sammen med skuespilleren Annabelle Wallis, som han begyndte at date i sommeren 2015. 

Tidligere var han gift med skuespilleren Gwyneth Paltrow, som han har børnene Apple og Moses med. De blev skilt - eller med deres egne ord "conscious uncoupling" - i 2014

Dakota Johnson blev i oktober set på date med "Mad Men"-skuespilleren Jon Hamm. Før det blev hun single i 2016 efter to år sammen med musikeren Matthew Hitt.

- Jeg tror, at jeg konstant døjer med en smule hjertesorg, selv når jeg er i et forhold. Jeg er ikke god til at være afslappet, og mine følelseser, selv de gode, bliver så intense, at det gør ondt, fortalte hun til Vogue tilbage i januar.

Se flere billeder af Dakota Johnson i galleriet: 

Nye optagelser til "Fifty Shades of Grey" med Jamie Dornan og Dakota Johnson

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close