Hollywood30. juni 2012

Cruise og Katie: Ond skilsmisse

Fra kærlighed til had - nu begynder det jurdiske slagsmål
Tomcat er fortid. Parret skal skilles
Tomcat er fortid. Parret skal skilles
 Foto: All Over

Tom Cruise går chokeret rundt og kniber sig selv i armen. Ifølge udenlandske medier havde skuespilleren ikke set det komme, at hans kone, Katie Holmes, havde det dårligt i deres ægteskab.

Nu skal parret skilles - og det rapporteres, at 33-årige Katie Holmes vil kræve fuld forældremyndighed over parrets datter, Suri på seks. Katie har øjensynligt været træt af at stå i skyggen af sin mand og vil nu have gang i sin egen skuespiller-karriere igen.

Læs også: Katie Holmes: Grå og gammel

Kilder siger til the Sun, at Katies krav tydeligt viser, hvor ondt et brud, der er tale om for stjernerne, der blev gift i 2006.

Katie Holmes kommer via sin advokat med en udtalelse om, at skilsmissen er et privat anliggende - og at datterens velbefindende er vigtigst for hende. Hvad man så skal lægge i det.

Nu spekuleres der i, hvornår parret reelt brød op. De har ikke været set sammen siden april og har ikke opholdt sig i samme by. Ifølge kilder har Tom Cruises' passion for Scientology været medvirkende til, at det gik galt.

Læs også: Nikolaj Coster-Waldau: Pinligt møde med Tom Cruise

Skilsmissen bliver Tom Cruises tredje. Han har også været gift med skuespillerne Nicole Kidman og Mimi Rogers.

I 2005 mødte han så Katie, som han kåd og forelsket erklærede sin kærlighed til, da han hoppede rundt i sofaerne hos Oprah Winfrey for snurrende kameraer.

I dag er Cruise en knust mand. Han fylder 50 på tirsdag. Det bliver en ensom fødselsdag.

Sponsoreret indhold