Medie: Cristiano Ronaldo skal være far til tvillinger

Foto: All Over

32-årige Cristiano Ronaldo skal være far igen. Denne gang til tvillinger.

Det skriver britiske The Sun.

Ifølge avisen, så har Cristiano endnu en gang fundet en surrogatmor, der venter hans kommende børn, ligesom han gjorde, da han blev far for første gang.

Og det skulle være lige oppe over for fodboldstjernens surrogatmor, så der går altså ikke længe, inden Cristiano kan kalde sig far til tre. 

- Cristiano og hans familie kan ikke vente med at møde deres nye familiemedlemmer. Han kan godt lide at holde tæt om sit privatliv, men han har fortalt familiemedlemmer og nære venner, at tvillingedrengene meget snart kommer til verden, fortæller en kilde til The Sun.

Cristiano Ronaldo har i forvejen sønnen Cristiano Jr., der i dag er seks år gammel. Fodboldstjernen danner par med modellen Georgina Rodriquez. Hvad hendes rolle bliver i den nye familiekonstellation vides ikke. 

De to ny børn kommer dog til at vokse op i et hjem fyldt med kærlighed lige uden for Madrid. Følger man Cristiano på Instagram, så kan man nemlig se, at han ret ofte poster billeder af sin søn, der altså får masser af kærlighed fra farmand. 

Du kan se flere billeder af Cristiano i galleriet herunder, som vi lavede, da den lækre fodboldstjerne fyldte 30 år for to år siden

Cristiano Ronaldo fylder 30

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close