Cristiano Ronaldo: Går efter den italienske mødomsudbyder

Det er åbenbart ikke kun bolde, Christiano Ronaldo er god til – med John Faxes ord – at ramme med et \

Det er åbenbart ikke kun bolde, Christiano Ronaldo er god til – med John Faxes ord – at ramme med et "kys i røven"

Foto: All Over

En ting er, at han scorer på banen. Ham med dådyrøjne, Cristiano Ronaldo.

Men uden for banen holder han sig åbenbart heller ikke tilbage. Han vader så at sige rundt i skønheder. Og han har frie hænder, ben, og hvad der ellers skal til det ifølge sin nye arbejdsgiver.

- Jeg synes ikke, det er et emne for Real Madrid, om Ronaldo har en kæreste, og jeg har aldrig udtalt mig om det. For os er det vigtigste, at han baserer sin tilværelse på fodbold, lød det afvæbnende svar fra Jorge Valdano til eb.dk.

Ifølge den engelske avis Daily Star er en ny kvinde begyndt at spøge i superstjernens liv. Det er den 21-årige italienske model Raffaella Fico, som han skulle have mødt til en koncert med Elton John i Lissabon. Til den unge italiener knytter der sig en interessant historie.

I forbindelse med et TV-show satte hun for 9 måneder siden sin mødom til salg for 1 million euro. Familien til frøken Fico bekræftede, at hun vitterligt var jomfru, og en ukendt herre endte med at byde 855.000 euro. Raffaella overvejede grundigt tilbuddet, inden hun endte med at sige pænt nej tak.

Den italienske skønhed var ikke synlig ved aftenens præsentation i Madrid, og hverken hun eller Ronaldo har sagt si, vi er kærester.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close