Hollywood25. juli 2014

Cristiano Ronaldo får verdenskendt rapper som manager

Han skal sælge Ronaldos krop i USA
To megastjerner fra hver deres branche slår pjalterne sammen
To megastjerner fra hver deres branche slår pjalterne sammen
 Foto: All Over

De fleste fodboldspillere har en agent. De store stjerner har også en manager, som kan holde styr på alle de kommercielle aftaler.Og det har Cristiano Ronaldo nu også fået specifikt på det amerikanske marked.

LÆS OGSÅ: Se Ronaldo HELT nøgen!

Ronaldo har nemlig lavet en aftale med den verdenskendte rapper Lil Wayne, som skal være fodboldstegens sportsmanager i USA. Lil Wayne har startet et sports-management-firma, hvor en af de første klienter bliver Real Madrid-stjernen Ronaldo.

LÆS OGSÅ: Frække fotos: Cristiano Ronaldos hotte kæreste

Det vil sige, at Lil Wayne skal tage sig af marketing, branding og reklameaftaler for Cristiano Ronaldo. Således kommer den amerikanske rapper til at sælge fodboldstjernens krop, når Cristiano Ronaldo skal hænge på gader og stræder med sine underbuksereklamer og diverse andre letpåklædte modelfotos.

LÆS OGSÅ: Chok: Cristiano Ronaldo skulle aldrig have været født

Men de to megastjerner, der nu skal arbejde sammen for at få grunker i kassen, får nok meget let ved at blive et arbejdsmakkerpar. For det vides, at Ronaldo og Lil Wayne er gode venner og har et tæt personligt forhold, som nok skal komme dem til gode, nu hvor Cristiano kommer i kommerciel stald hos musikeren.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/9cbcc0e3be6343128ddbe505d07b7365.jpg

Den Portugisiske tyr Ronaldo røg ud af VM i Brasilien, men nu har han store planer sammen med sin rapper-ven og manager (foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Fedt nok: Se Ronaldos store dunk

Sponsoreret indhold