Cowell nyder højgravid kæreste

Simon Cowell og den højgravide kæreste Lauren Silverman

Simon Cowell og den højgravide kæreste Lauren Silverman

Foto: All Over PressMusikmogulen Simon Cowell er trukket i badetøjet og har brugt de sidste par dage på at få kulør på kroppen sammen med sin kæreste, den højgravide Lauren Silverman.


Simon Cowell

(Foto: All Over Press)

Parret har således daset og nydt hinanden på en luksuøs yacht ud for den sydvestfranske kyst. Og parret har højst sandsynligt både nydt hinanden og stilheden i fulde drag - for om lidt er badeferien slut for det celebre par.

Simon Cowell: Fræk ferie med ekskæresten

I begyndelsen af februar vil 36-årige Lauren Silverman nemlig nedkomme med parrets søn - og solcreme og badetøj bliver efter alt at dømme udskiftet med sutter og bleer.

Simon Cowell

(Foto: All Over Press)

Simon Cowell er 'far' til den verdensomspændende succes X Factor og gruppen One Direction, som han nærmest på egen hånd har gjort til alletiders mest populære teenage -gruppe, men det er altså først nu, at den 54-årige musikmand bliver far sådan 'rigtigt'.

Nyheden om at Simon Cowell skulle være kommende far sendte ellers chokbølger gennem det meste af Hollywood, da det viste sig, at moderen til hans kommende barn stadig var gift med Cowells gode ven, ejendomsmægleren Andrew Silverman.

Nu er Lauren Silverman dog blevet skilt - og hende og Simon Cowell bliver snart en familie på tre.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close