Hollywood19. marts 2014

Courtney Love: Her er det forsvundne fly

Se billedet: Sangerinden mener at have løst mysteriet
Af af
Courtney Love mener at vide, hvad der er blevet af Malaysian Airlines Flight 370
Courtney Love mener at vide, hvad der er blevet af Malaysian Airlines Flight 370
 Foto: AOP
Spekulationerne og konspirationsteorierne brager derudaf her næsten to uger efter, at Malaysian Airlines Flight MH370 forsvandt sporløst.

Men nu mener sangerinden Courtney Love at vide, hvilken skæbne flyet og dets 239 passagerer har fået.

På sin Twitter og Facebook har hun således lagt et satellitbillede op, hvor man ifølge hende kan se olie- og ikke mindst vragrester fra et fly.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/0bff0cbcd5cc4a33be5e2e334c87c743.jpgBilledet, som Courtney Love har lagt på de sociale medier - er dette resterne af det forsvundne fly? (Foto: Courtney Love/Facebook)


- Jeg er ingen ekspert, men dette ligner et fly og en oliepøl. Det er omkring en kilometer fra hvor de sidst sporede flyet, skriver Courtney Love under billedet.


Myndighederne har da også bedt alle om at give besked, hvis de mener at vide, hvad der er sket med flyet, der havde kurs mod Beijing, men pludseligt forsvandt fra radaren 8. marts.

Siden dets forsvinden har mystikken kun taget til i styrke, og alt fra passagerer til flyets piloter har været mistænkt for at stå bag flyets forsvinden. Der er tilmed vidner, der mener at have set flyet omkring de tropiske øer Maldiverne - altså tusindvis af kilometer fra det sted hvor flyet sidst blev sporet.

Sponsoreret indhold