Hollywood 24. august 2016

Courtney Cox fortryder plastikoperationer

"Venner"-stjernen er ked af nogle af de ting, som hun har gjort ved sit udseende
Foto: All Over Press

"Venner"-stjernen Courtney Cox, der spillede Monica i den populære TV-serie, fortæller nu ærligt, at hun fortryder nogle af de plastikoperationer, hun har fået foretaget.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er i et nyt afsnit af TV-programmet "Running Wild" med Bear Grylls, at den 52-årige TV-stjerne åbent fortæller om det pres, som hun følte i takt med, at hun blev ældre.

I programmet er hun taget med den berømte overlever til Irland, hvor de tager på overlevelsestur.

- Jeg tror ikke, at det at blive ældre er det nemmeste. Men jeg har lært nogle ting. Nogle gange prøver du at bevare din ungdom, og så kigger du på et billede af dig selv og tænker: "Åh nej, jeg ser forfærdelig ud", fortæller Courtney ærligt til Bear Grylls.

- Jeg har gjort ting, som jeg fortryder. Og heldigvis er der ting, der er midlertidige og forsvinder. Og det er godt, for det har ikke været mine bedste looks, fortæller Courtney om nogle af skøndhedsindgreb, som hun har fået foretaget.

Men med alderen har hun dog lært at leve med, at hun bliver ældre. Og at ændre på sit udseende er fortid for TV-stjernen.

- Nu har jeg et nyt motto. Bare lad det være, konstaterer Courtney Cox.

Også TV-stjernens skilsmisse fra kollegaen David Arguette i 2010, kommer hun ind på.

- Vi fandt ud af, at vi levede to forskellige liv. Vi var gode venner, men vi havde ikke den intimitet, som er vigtig i et forhold. Jeg tror virkelig, at man skal arbejde i et forhold, og jeg synes, at vi prøvede. Vi var bare virkelig forskellige. Jeg er den direkte modsætning af ham. Og det kan være godt i rigtig mange situationer, men jeg har behov for denne reelle "one-on-one"-forbindelse, fortæller hun om grunden til, at parret blev skilt.

Courtney Cox og David Arquette deles i dag om deres 12-årige datter Coco.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Du kan se, hvordan alle vennerne fra "Venner" ser ud i dag i galleriet herunder

20 års jubilæum! Sådan ser Venner-stjernerne ud i dag

Sponsoreret indhold