Courteney Cox: Skilsmisse lurer om hjørnet

Foto: All Over

Courteney Cox er hel knust for tiden. Ægteskabet med David Arquette knirker og brager i fugerne, fordi han opfører sig som en kåd teenager, flirter og render efter alt, der har en puls.

Senest stod han i den meget trendy bar ONE på Sunset Boulevard og tog en veldrejet brunette på måsen, mens han hviskede frække tilbud i hendes øre. Hans gode ven og Courteneys medspiller i "Venner", Matthew Perry, kom tilfældigvis ind og gik over og prikkede David på skulderen.

David tabte næse og mund og spurtede ud af baren, mens den kvindelige godte stod og fnisede. Optrinnet kom Courteney for øre, og siden det ikke var første gang en så kedelig historie om manden dukkede op, har hun sat ham stolen for døren: Tag dig sammen og drop flirterierne, eller find dig et andet sted at bo!

Mange aborter

Parret har sammen datteren Coco på fire, og selv om de brændende har ønsket sig nogle søskende til hende, er det aldrig lykkedes. De har besøgt adskillige fertilitetsklinikker og Courteney har også aborteret flere gange, men venner omkring dem oplyser, at nu her under krisen er alle graviditetsplaner lagt på hylden.

Parret har været gift i ni år, hvilket er meget længe i Hollywood, men har altid haft et rimeligt stabilt et af slagsen. 44-årige Courteney , som i øvrigt hader Botox og andre unaturlige indgreb, er megarig og stadig en eftertragtet kvinde - også for filmstudierne, hvor David Arquette har sværere ved at få karrieren til at hænge sammen.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close