Hollywood 4. september 2015

Country-sangerinde: Sådan reddede jeg min søn

Carrie Underwood måtte få bilruden knust, da hendes hund kom til at træde på den automatiske dørlukning i bilen, hvor hendes lille søn sad
All Over Press

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven, men den lille logrende størrelse endte med at skabe store og potentielt alvorlige problemer for Carrie Underwood.

Den 32-årige sangerinde, der vandt den amerikanske udgave af talentprogrammet "American Idol" i 2005, handlede resolut efter sit moderinstinkt, da hun skulle redde sin lille babysøn, Isaiah, en varm julidag.

[node:aller-related-content]

- Vi parkerede ved lufthavnen og steg ud og lukkede døren for at tage bagagen ud, fortalte Grammy-vinderen til Chicagos radiokanal US 99,5 og fortsatte fortællingen:

- Straks sprang en af hundene op på det lille kontrolpanel på døren, og jeg hørte et klik, og det eneste, jeg tænkte, var bare: "Dørene er låste, dørene er låste". Vi prøvede at få hundene til at åbne dørene igen, men det kunne de ikke, uddybede den kvindelige country-crooner, der er gift med hockeyspilleren Mike Fisher, i interviewet.

Derfor viste den amerikanske sangerinde sig at være en særdeles handlekraftig kvinde og fik straks sin svoger til at knuse ruden i stedet for at vente på assistance for at redde sønnike.

- Når dine hunde smækker sig selv inde med alle dine ting og din baby i bilen, og man bliver nødt til at smadre ruden for at komme ind, skrev hun efterfølgende på Twitter efterfulgt af hashtagget "hvad er sandsynligheden".

Sponsoreret indhold