Country-ikon får forsvundet bæltedyr tilbage

Willie Nelson har fået  Ol\' Dillo tilbage.

Willie Nelson har fået Ol' Dillo tilbage.

Foto:AOPEt bæltedyr ved navn Ol' Dillo forsvandt sporløst efter en koncert med den legendariske countryrocker Willie Nelson i Las Vegas mandag aften.

Men nu er dyret, som tjener som Nelsons maskot under koncerter, kommet tilbage i god behold. Det skriver MSN Entertainment.

LÆS OGSÅ: Du tror det er løgn - Denne krop har samme alder som Willie Nelson

Man skal dog ikke frygte for, at det hårdhudede dyr har været udsat for overlast under sin kidnapning. Der er nemlig tale om et udstoppet bæltedyr og altså ikke et levende et af slagsen.

Dyret forsvandt, mens Willie Nelson hilste på sine fans efter koncerten, som fandt sted på Westin Lake Las Vegas Resort mandag aften.


Willie Nelsons maskot, et bæltedyr, er kommet tilbage til veteranen (Foto: All Over)

Ifølge marketingansvarlig ved Westin, Matt Boland, ringede Nelsons mandskab midt om natten og bad hotelpersonalet om at iværksætte en eftersøgning af det forsvundne bæltedyr - dog uden held.

LÆS OGSÅ: Stevie Wonder til Roskilde Festival

Boland fortæller, at han tirsdag morgen uden for hotellet blev mødt af en mand med en undskyldende mine. Manden rakte ham en skoæske og bad ham levere den til Willie Nelson.

Æsken, som indeholdt det forsvundne bæltedyr, blev med hast sendt videre til Californien, hvor Willie Nelson skulle give sin næste koncert.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close