Hollywood4. april 2018

Colin Farrell på afvænningsklinik... Igen

Colin Farrell har checket sig selv ind på en afvænningsklinik, hvor han skal hjælpes af med sit alkoholmisbrug
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.32454700.jpg
 Foto: All Over Press

Colin Farrell er endnu en gang checket ind på en afvænningsklinik, hvor han skal have hjælp til at bekæmpe sit alkoholmisbrug.

Det skriver DailyMail.

Ifølge DailyMail, så er det et enormt arbejdspres, der har gjort, at Colin Farrell har set sig nødsaget til igen at checke ind på afvænningsklinikken Meadows, der ligger i Arizona.

Skuespilleren har ellers været ædru i 12 år, men efter at have optaget hele tre forskellige film over en kort periode, har han kunnet mærke, at han igen var på vej ned i et misbrug.

- Han er så opmærksom på, at han er en misbruger, at han følte, at det ville være nemt for ham at starte igen. Colin har arbejdet hårdt på at forblive ædru, og den eneste måde han følte, at han kunne få det under kontrol på, var at få professionel hjælp, fortæller en kilde til DailyMail.

Meadows-klinikken har tidligere hjulpet stjerner som Selena Gomez, Kevin Spacey, Elle Macpherson, Tiger Woods og Kate Moss.

Det er bestemt ikke en billig omgang, som Colin Farrell frivilligt har takket ja til igen. Opholdet på klinikken koster 220.000 kroner om måneden.

Sidste gange Colin Farrell checkede sig selv ind på en afvænningsklinik var i 2005. Det var i forbindelse med optagelserne til filmen "Miami Vice", at Colin indså, at han blev nødt til at gøre noget ved sit alkoholmisbrug.

Colin Farrell har tidligere fortalt, hvad hans misbrug gjorde ved ham. Blandt andet var det en skræmmende oplevelse, da han for første gange i mange år skulle have sex i ædru tilstand.

- Jeg var sammen med en kvinde omkring to et halvt år, efter jeg blev ædru og stoffri, og det var den mest frygtindgydende oplevelse i hele mit liv, har skuespilleren fortalt. - Jeg var jo vant til fuldskab og mørke rum og natklubber og toiletter. Jeg var bange for, at jeg ikke ville kunne tale. Jeg havde jo ikke sagt et ædru ord under sex i 15 år, har han ligeledes sagt i et interview. Colin Farrell kan senere i år ses i filmen "Widows".

Sponsoreret indhold