Hollywood4. september 2015

Colin Farrell: Jeg bliver lidt ensom

Tilværelsen som enlig far til to overskygger alt andet fra karriere til kærlighedsliv for "True Detective"-skuespilleren Colin Farrell
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/colin_farrell_aop_0.jpg
 All Over Press

Til trods, for at han er en af Hollywoods mest eftertragtede ungkarle og har datet en lang række kvinder, har skuespilleren Colin Farrell stadig ikke fundet kvinden i sit liv.

I et interview med septemberudgaven af magasinet Men's Health taler den 39-årige irskfødte "True Detective"-stjerne ud om sit familieliv som enlig far til to drenge.

- Jeg bliver lidt ensom nogle gange, men jeg har det okay med at være single, lyder det fra Farrell, der er far til 11-årige James, som han har med modellen Kim Bordenave, og femårige Henry, som han har med skuespillerinden Alicja Bachleda.

Tidligere har Farrell været berygtet for sit iltre temperament og misbrug af både alkohol og smertestillende piller, men efter at have levet et liv, som han har beskrevet som værende "vanvittigt", er filmstjernen nu fuldstændig dedikeret til sin vigtigste rolle - nemlig rollen som far.

- Det mest betydningsfulde i mit liv er langt væk fra kameraerne, fastslår den Golden Globe-vindende filmstjerne og uddyber:

- Man laver en film og en masse interviews, men når man kommer hjem, er det eneste betydningsfulde, at man må finde på noget nyt til frokost, fordi ens søn pludselig er blevet kræsen, forklarer han.

I februar sidste år beskrev Farrell i et interview med avisen The Telegraph, hvordan fødslen af sønnerne har ændret skuespilleren markant fra at være såkaldt bad boy til følsom familiefar.

[node:aller-related-content]

- Jeg har været så forelsket, at jeg ikke kunne forestille mig et liv uden den anden person, men så har det alligevel ikke fungeret, og jeg troede, at hele verden ville forsvinde under mig, og at tilværelsen ikke havde nogen mening mere. Men så ændrede livet sig og åbnede mig for andre ting, der fik langt mere betydning, lød det fra filmstjernen.

Farrell er i øjeblikket ved at indspille "Fantastic Beasts and Where to Find Them", som er en spin-off til Harry Potter-universet.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold