Hollywood14. august 2014

Cliff Richard kalder sex-beskyldninger falske

Sangstjernens hjem ransaget i pædofilisag
Af af
Cliff Richard afviser sex-beskyldninger.
Cliff Richard afviser sex-beskyldninger.
 Foto: All Over PressPoliti ransager i disse timer i forbindelse med en sex-sag en ejendom der tilhører den verdenskendte sanger Sir Cliff Richard.

LÆS OGSÅ: Cliff Richard håber, at Miley kommer til fornuft

Ejendommen ligger i Berkshire i England.

Ingen er blevet anholdt i forbindelse med ransagningen.

- Pædofili-sagen som politiet undersøger drejer sig om beskyldninger om sexmisbrug af en mindreårig dreng i det sydlige Yorkshire tilbage i 1980'erne, siger Matt Fenwick fra South Yorkshires Politi til BBC.

Den konkrete sag har ikke noget at gøre med den store pædofili-efterforskning som foretages i forbindelse med den afdøde pædofile tv-stjerne Jimmy Saville.

Cliff Richard kommenterer ransagningen over for Sky News:

- Der har på internettet i månedsvis cirkuleret beskyldninger om, at jeg skulle have begået noget upassende mange år tilbage i tiden. Disse beskyldninger er falske, siger Sir Cliff Richard.

- Indtil nu har jeg undladt at kommentere de falske beskyldninger, fordi det blot ville give dem yderligere liv, siger Cliff Richard.

- Men da politiet nu - uden først at give mig besked - har ransaget min bolig, har pressen fået besked, og derfor udtaler jeg mig. Jeg er ikke i Storbritannien netop nu, men jeg vil selvfølgelig samarbejde fuldt ud med politiet, hvis de ønsker at tale med mig, siger Cliff Richard.

- Men ud over at konkludere, at dagens beskyldninger er fuldstændig falske, vil det være upassende at sige yderligere, før politiet har færdiggjort deres efterforskning, siger Cliff Richard.

Han er en af de mest succesfulde britiske musikere nogensinde og har med et single-salg på 21,5 millioner styk solgt flere singler end nogen anden britisk kunstner.

Sponsoreret indhold