Christian Bale: Batman useriøs

Christian Bale var ikke - som så mange andre drenge - fan af Batman som barn

Christian Bale var ikke - som så mange andre drenge - fan af Batman som barn

Foto: All Over

Christian Bale tog slet ikke Batman seriøs indtil han endelig læste novellen "Batmans første år", som handler om, hvordan figuren opstår.

Novellen var grundlaget for instruktøren Chris Nolans inspiration til filmen "Batman begins" fra 2005, hvor Bale debuterede som den flagermusinspirerede superhelt.

Chris Nolans fremstilling af Batman er meget mørkere, mere alvorlig og mere sammensat end tidligere fortolkninger af karakteren, som blev født som et tegneseriehæfte i 1939 og sidenhen blev en TV-serie i 1960'erne.
Selvom Christian skulle gå i stjerner som Michael Keaton, George Clooney og Val Kilmers fodspor som Batman, var han fast besluttet på at gøre rollen til sin helt egen.

- Med al respekt for de skuespillere, som tidligere har haft rollen som Batman, føler jeg ikke, at jeg hoppede ind i rollen. Jeg har det som om, at jeg har skabt noget helt andet end det, der tidligere er set. Jeg har aldrig været Batman-fan, så jeg ser rollen fra en anden vinkel, siger han.

Den seneste Batman-film "The Dark Knight" er den kommercielt set bedste af dem alle, hvor indtjeningen de første ti dage har slået den tidligere rekordholder "Pirates of the Carribean 3" med Johnny Depp i hovedrollen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close