Hollywood16. september 2017

Chrissy raser efter skilsmisse-rygter

Chrissy Teigen er bestemt ikke glad, efter der er dukket rygter op om, at hun og gemalen John Legend er ved at gå fra hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08515843.jpg
 (Foto: All Over)

Supermodellen Chrissy Teigen og musikeren John Legend har efterhånden været gift i fire år.

Men for nyligt har onde tunger villet vide, at parret var tæt på skilsmisse.

Noget der har fået Chrissy helt op i det røde felt. For det passer nemlig ikke.

Det er det amerikanske ugeblad In Touch, der på forsiden af denne uges udgaver skriver, at parret er tæt på at gå fra hinanden.

De skriver også, at historien eksklusivt fåes i In Touch. Og til det har Chrissy været en tur på Instagram for at fortælle, hvad hun mener om historien.

- Oh, In Touch fuck jer selv. Eksklusive dumme stykker affald, skriver Chrissy til et billede af forsidehistorien.

Artiklen fortsætter efter Chrissys billede

Noget tyder altså på, at historien om, at Chrissy og John skulle være på vej til at gå fra hinanden er pure opspind.

Chrissy er hudløst ærlig

Chrissy har altid været en af de mere åbne Hollywood-stjerner, og hun har ærligt fortalt om, hvordan hun har kæmpet med både fødselsdepression og alkoholmisbrug.

- Jeg kunne ikke finde ud af, hvorfor jeg var så ulykkelig. Jeg skyldte skylden på træthed og på, at jeg var ved at lære den nye rolle som mor, skrev Chrissy i foråret i en klumme i magasinet Glamour. Efterfølgende opsøgte hun sin læge for at finde ud af, hvad der var galt. - Jeg kiggede på min læge med hævede øjne, fordi jeg var så træt af at gå rundt med smerter, snerre, kaste op og ikke have noget energi eller være i stand til at kunne nyde livet. Min læge listede symptomerne op. Jeg fik diagnosen angst, og at jeg var ramt af en efterfødselsdepression, skrev Chrissy ligeledes. Også i forbindelse med, at Chrissy og John Legend skulle være forældre, valgte hun at være hudløst ærlig. Hun fortalte nemlig åbent om, at det havde været svært for dem at blive gravide, og at de derfor havde måttet få hjælp fra speciallæger for at drømmen kunne gå i opfyldelse.

Chrissy Teigen er ikke bange for at gå udfordret klædt, når hun dukker op den røde løber, det kan du se i galleriet herunder

Chrissy Teigen uden trusser ved American Music Awards 2016

Sponsoreret indhold