Chris Rock ribbet af ekskonen

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

All Over Press

Ikke nok med at de har skullet dele spisestellet, sofaen og deres to børn mellem sig, så vil Malaak Compton-Rock også have del af komikeren Chris Rocks svimlende formue på 466 millioner danske kroner.

Derfor har den 50-årige speedsnakkende spasmager ikke særlig meget at smile af for tiden.

Ifølge retsdokumenter, som avisen The New York Post er kommet i besiddelse af, mener ekskonen, at hun "fortjener et beløb, der står mål med den tidligere ægteskabelige levestandard", fordi hun bruger det meste af tiden på at passe parrets to døtre og på at lave velgørenhedsarbejde.

Selv om det af retsdokumenterne fra byretten i Bergen, New Jersey, fremgår, at det tidligere ægtepar har besluttet at dele forældremyndigheden over parrets to piger, Lola på 13 år og 11-årige Zahra, udtrykte Rock selv bekymring over konsekvenserne af skilsmissen i et interview med avisen The Guardian.

- Kan jeg holde det kørende, og kan jeg opfostre to sunde piger, der ikke har far-komplekser, fordi jeg ikke der hele tiden? Hvad pokker skal der ske i fremtiden?, spurgte Rock retorisk i maj og fortsatte:

- Jeg har det ok. Nogle dage er bedre end andre, og nogle gange er man ved at blive hylet fuldstændig ud af den. Men mine døtre har det okay, og jeg er kun en time væk fra dem. Det er okay, sagde "Everybody Hates Chris"-stjernen.

Chris Rock og Malaak Compton-Rock giftede sig i 1996, men i december sidste år søgte den firedobbelte Emmy-vindende komiker om skilsmisse fra fru Rock på grund af "uforeneligheder".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close