Hollywood15. december 2016

Se billederne: Chris Pratt legede stuntman – det gik ikke godt!

Skuespilleren Chris Pratt ofrede sig i den grad under indspilningerne til filmen ”Passengers”, som snart får premiere. Han har således delt en række billeder, der viser et par meget forslåede arme. (Psst… du kan endda vinde billetter til filmen lige her)
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/chris_pratt_0.jpg
 Foto: All Over

Det er hårdt arbejde at være skuespiller. Der skal øves manus, der skal studeres roller – og der skal filmens den ene scene efter den anden.

Arbejdet kan dog også være farligt, og det har den amerikanske skuespiller Chris Pratt mærket på egen krop.

For under indspilningerne til sci-fi-filmen ”Passengers” kom den 37-årige skuespiller godt og grundigt til skade med sine arme. Han fik store blå mærker på begge overarme – av av av.

Chris Pratt, der spiller hovedrollen i filmen sammen med Jennifer Lawrence, lagde to billeder af sine forslåede arme på sin Instagram-profil – og opfordrede alle til at tage i biffen og se filmen.

- Tag ind og se Passengers den 21. december og se, om du kan spotte stuntet, der gav mig disse mærker, skriver Chris Pratt til ét af billederne.

Danske seere må dog vente med at se filmen til dagen efter, for her får den først premiere herhjemme.

I filmen spiller Chris Pratt og Jennifer Lawrence henholdsvis Jim og Aurora, der er på vej fra én planet til en anden i dvaletilstand.

Rejsen mod den fjerne destination tager dog en skæbnesvanger drejning, da Jim og Aurora vækkes 90 år før, de når til deres bestemmelsessted.

Sammen beslutter de sig for at opklare mysteriet bag funktionsfejlen, men opsluges samtidig mere og mere af deres intense forelskelse i hinanden.

De forstyrres dog snart i deres lykke, da et nært forestående sammenbrud af fartøjet også er med til at afsløre årsagen til, hvorfor de blev vækket af deres dvale.

Det er den norske instruktør Morten Tydlum (”Headhunterne”, ”The Imitation Game”), der har instrueret filmen, der får premiere 22. december i landets biografer.

Du kan vinde billetter til filmen nederst i denne artikel.

Herunder kan du se et galleri med billeder fra premieren - og fra filmen:

Chris Pratt, hans kone Anna Faris og Jennifer Lawrence til premiere på Passengers i december 2016

Sponsoreret indhold