Hollywood16. januar 2015

Chris Browns prøveløsladelse aflyst

En rejse til Californien kom til at koste dyrt i frihed for den voldelige rapper
Chris Brown afsoner for at have slået sin ekskæreste Rihanna
Chris Brown afsoner for at have slået sin ekskæreste Rihanna
 Foto: All Over PressFrihed skal ikke tages for givet.

Det måtte den voldsdømte R&B-sanger Chris Brown indse, da han torsdag fik sin prøveløsladelse inddraget. Det rapporterer Reuters ifølge nydailynews.com.

Årsagen til, at Chris Brown nu kan se tiden bag tremmer rykke tættere på, er dog i udgangspunktet uskyldig nok: Sidste weekend rejste han en kort tur til San Jose i det nordlige Californien for at give koncert.

LÆS OGÅ: Chris Brown fylder 25 år i fængslet

Men udrejsen af Los Angeles var ikke godkendt af retten. Det slog overdommer James R. Brandlin fast torsdag. Som konsekvens af at have overtrådt udrejseforbudet vil Chris Brown derfor få inddraget den prøveløsladelse, som han fik tilkendt i juni sidste år.

Browns advokat, Mark Geragos, anførte over for retten, at det var advokatkontoret, der fejlagtigt havde givet sangeren grønt lys til at rejse. Men retten fastholdt, at det alene var Chris Browns ansvar at overholde prøveløsladelsens vedtægter.

LÆS OGSÅ: Rihanna: Indrømmer nyt forhold til Chris Brown

Den forurettede sanger får imidlertid lov at nyde livet i frihed lidt endnu, da overdommer James R. Brandlin indvilligede i at lade Brown forblive på fri fod frem til hans næste høring 20. marts.

LÆS OGSÅ: Rihanna vanskeliggør ekskærestens nye forhold

Chris Brown blev oprindeligt idømt fem års fængsel, da han i 2009 erkendte sig skyldig i et voldeligt overfald på sin daværende kæreste, sangerinden Rihanna.

Torsdag dukkede han op i retten i Los Angeles sammen med sin nye kæreste modellen Karrueche Tran.

Sponsoreret indhold