Hollywood20. september 2014

Chris Brown æder sig tyk i fængsel

Afsoner for en voldsdom
Chris Brown spiser sig tyk i fængslet
Chris Brown spiser sig tyk i fængslet
 Foto: AOPMillioner af fans, verdensomspændende hits og bling-bling i rå mængder gør ikke livet bag tremmer mindre ensomt.

Det kan den skandaleramte rapper Chris Brown skrive under på, efter han i 108 dage har afsonet en voldsdom i et amerikansk fængsel.

Når livet som fængselsfange blev for meget for den notorisk kendte bad boy, rakte han ud efter de kalorierige madvarer. Den vane kostede ham omtrent 15 kilo ekstra på sidebenene.

LÆS OGSÅ: Chris Brown: Ja, jeg brækkede næsen på en fan

LÆS OGSÅ: Chris Brown fylder 25 år i fængslet

- Jeg kunne ikke længere passe mit tøj. Jeg var bange for at gå ud, for jeg havde det sådan "wow, folk vil se mig, og jeg ser fed ud", fortæller han til det amerikanske underholdningssite Extra.

Rapperen, der for alvor kom på alles læber, da han blev anklaget for overfald mod ekskæresten, sangstjernen Rihanna i 2009, har efterfølgende trænet som en gal for at slippe af med de ekstra kilo.

- Jeg begyndte at spille en masse basketball og dyrke en masse konditionstræning. Og så dansede jeg - hele tiden - i et forsøg på at få min krop tilbage, afslører han.

Chris Brown har i de seneste år nærmest boet i det straffesystemet, men det skal være slut nu. Fængselsopholdet har nemlig lært ham en ting eller to om god opførsel.

- Det er helt sikkert noget, jeg aldrig vil glemme. For mig var det en ydmygende oplevelse, som har gjort mig til en moden mand, lyder det selvsikkert fra den 25-årige rapstjerne.

Chris Brown har netop udgivet sit nye album "X".

Sponsoreret indhold