Hollywood3. juli 2014

Chok på Roskilde Festival: Hovednavnet Drake AFLYSER!

Sygdom tvinger rapper til at aflyse
Af af
Drake kommer alligevel ikke på Roskilde Festivalen
Drake kommer alligevel ikke på Roskilde Festivalen
 Foto: AOPRoskilde Festivalen er blevet ramt af et musikalsk chok, inden musikken på dette års festival overhovedet er gået i gang. Den canadiske rapper Drake, som var et af hovednavnene til dette års festival, har nemlig aflyst sin optræden.

Den triste besked offentliggjorte festivalen omkring kl. 14:00 torsdag eftermiddag på sin Facebook-side:

- Drake er tvunget til at aflyse sin optræden på Roskilde Festival på grund af sygdom.

- Vi var så begejstrede for at have fået Drake til Roskilde Festival - og vi er lige så frustrerede som hans mange fans.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/468c9f11ee004d628d2491dd7689e1ea.jpgTusindvis af fans er med garanti skuffede over nyheden om, at Drake har aflyst sin optræden på Roskilde Festival (Foto: AOP)


- Vi arbejder hårdt på at finde en anden, der kan spille på Orange Scene søndag aften, skriver Roskilde Festival på sin Facebook-profil.

Den chokerende nyhed fik med ét Roskilde Festivalens hjemmeside til at bryde sammen, imens hundredvis kommenterede den triste besked på Facebook:

- Trist for dem, der har billet til søndag, skrev én bruger blandt andet, mens en anden skrev, at festivalen for hans vedkommende var slut.

- Jeg smutter fucking hjem, lød det således fra en frustreret festival-gæst.

Drake skulle have spillet på Orange Scene søndag aften, og festivalen havde blandt andet skrevet, at søndagens koncert ville blive "en popfest for hiphopperne, en hiphopfest for pophovederne".

Men den populære canadier er altså blevet for syg til at holde koncert for de knap 75.000 gæster på Roskilde Festivalen.

Drake har i kølvandet på sin sygdom sendt denne besked til sine fans:

- Jeg er ked af, at jeg ikke kan møde mine fans på Roskilde Festival, men der er kommet sygdom i vejen, og derfor er jeg desværre blevet for forhindret i at gennemføre min koncert.

Han har oplyst Roskilde Festival, at han foruden koncerten i Roskilde ikke kan gennemføre to andre planlagte koncerter i weekenden, som skulle finde sted i London og Birmingham.

Sponsoreret indhold