Chok: Mick Jaggers kæreste fundet død

Mick Jagger sammen med den nu afdøde Scott

Mick Jagger sammen med den nu afdøde Scott

Foto: AOPMick Jagger er 'i dyb chok', efter det mandag kom frem, at hans 49-årige kæreste er blevet fundet død i en lejlighed på Manhattan. Det oplyser flere medier, blandt andet Daily Mail.

Modedesigneren L'Wren Scott, som har været kæreste med Rolling Stones-forsangeren Mick Jagger siden 2001, blev fundet hængt mandag morgen, oplyser myndighederne ifølge det britiske medie.Mick Jagger sammen med den nu afdøde Scott tilbage i 2008, hvor de var på ferie sammen (Foto: AOP)


Det var designerens assistent, der fandt hende livløs, og noget tyder på, at politiet betragter dødsfaldet som et selvmord.

LÆS OGSÅ: Mick Jagger skal være oldefar

En talskvinde for politiet i New York fortæller, at 'en 49-årig kvinde blev fundet mandag morgen kl. 10.05 på 200 11th Avenue. Hun var bevidstløs. Hun blev erklæret død på stedet af ambulancefolkene. Undersøgelser er i gang. Vi venter på at få svar på dødsårsagen fra obduktionen'.
Parret til premiere på Shine a light i 2008 (Foto: AOP)


Ifølge det britiske medie efterforskes dødsfaldet dog ud fra en teori om selvmord ved hængning - dog er der intet, der indikerer, at Jaggers kæreste havde psykiske problemer. Faktisk havde hun kort før sin død opdateret på både Twitter og Facebook - og ingen af disse posts bar præg af, at hun var ustabil.

LÆS OGSÅ: Topløs Rock-datter: Hvem mon hendes far er?

Mick Jagger befinder sig lige nu i Australien, hvor han turnerer med Rolling Stones. Mick Jagger har ikke selv bragt en officiel udmelding endnu, men ifølge talspersonen er han 'dybt chokeret og sønderknust' over den triste nyhed. Det er nu uvist, om Rolling Stones vil gå på scenen i Perth onsdag, som ellers er planen.

Det er kun fire dage siden, at BT fik bekræftet, at legendariske Rolling Stones -med Mick Jagger ved roret - bliver hovednavnet til årets Roskilde Festival.

70-årige Mick Jagger og nu afdøde L'Wren Scott mødte for første gang hinanden tilbage i 2001 under et fotoshoot.

L'Wren Scott voksede op hos mormoner i Utah og hed som barn Luann Bambrough. Som teenager blev hun opdaget af en modefotograf og fik senere store jobs for blandt andet Chanel og Thierry Mugler. Senere arbejdede hun som stylist og designer og havde prominente kunder som Naomi Campbell og Kate Moss.

Fortsættes...

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close