Hollywood6. juli 2014

Chok: Cavendish ude af touren

Tour de France slutter for supersprinteren på første etape efter styrt
Mark Cavendish er ude af touren efter gårsdagens styrt
Mark Cavendish er ude af touren efter gårsdagens styrt
 Foto: All OverMark Cavendish er ude af Tour de France efter første etape. Det skriver cykelholdet Omega Pharma-Quick-Step, som han kører for, på Twitter.

Supersprinteren havde ellers sat næsen op efter en etapesejr på hjemmebane, da Tour de France igår blev skudt i gang i England.

Sådan kom det dog ikke til at gå, for udover at cykelrytteren lå for langt tilbage i feltet, kom han ud for et slemt styrt i slutspurten.

Cavendish blev klemt inde mellem andre ryttere, og i kampens hede tog han hårde metoder i brug, og forsøgte at stange sig ud af situation.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5ecf0f8995014c08942d462d1bd5f75f.jpg


Omega Pharma-Quick-Step skrev for kort tid siden på Twitter, at Mark Cavendish ikke stiller til start i dag og dermed er ude af løbet (Foto: OPQS, Twitter)

LÆS OGSÅ: Så fræk er Mark Cavendish kæreste: Se nøgenbillederne

Det viste sig dog hurtigt at være den forkerte taktik, da "tacklingen" gav bagslag og i stedet resulterede i, at Mark Cavendish selv røg i asfalten i et styrt, der fik selv de mest garvede Tour de France-seere til at krumme tæer.

På trods af tydelige smerter hoppede han dog igen på cyklen og trillede selv over målstregen. Derfor står det først nu søndag formiddag klart, inden tourens anden etape, at han udgår af løbet.

Selvom Cavendish altså er for hårdt ramt til at fortsætte i dette års Tour de France, er skaden dog ikke så slem som først antaget, hvor mange troede, at han havde brækket kravebenet.

LÆS OGSÅ: Wow! Så dyr er Jakob Fuglsangs tour-cykel

Sponsoreret indhold