Hollywood5. februar 2014

Chili Peppers blæste på Super Bowl-arrangør

Bandet ville spille live
https://imgix.seoghoer.dk/media/de3c0599b3c4495889336b8776e61e90.jpg
 Foto: All OverDer lå ellers en ganske klar aftale mellem rockbandet Red Hot Chili Peppers og arrangørerne af Super Bowl. Men rebellerne i Red Hot Chili Peppers besluttede sig egenrådigt for at blæse på den.

- Sådan en surrealistisk, skør ting sker én gang i livet, så vi ville bare fyre den af og have det sjovt, fortæller bandets bassist, Flea, om bandets optræden ved Super Bowl søndag.

Bandet havde sagt ja til at spille playback, selvom de er kendt for aldrig at spille andet end live. Men da det kom til stykket, ville bandet ikke lege med alligevel.

Danske Nina Agdal vandt super bowl
Mens publikum lyttede til det indspillede nummer, hoppede musikerne rundt på scenen og spillede live - bare uden at have deres instrumenter tilkoblet.

- Vi tænkte, det var bedst ikke at lade som om, siger Flea til bandets hjemmeside.

Red Hot Chili Peppers gik på scenen sammen med r'n'b-sangeren Bruno Mars under showet i Super Bowls pauseshow. Kun forsanger Anthony Kiedis fik lov at gå igennem live, mens musikken til superhittet "Give It Away" altså blev afspillet som playback.

Når det kommer til stykket, kan Flea da også godt se meningen med arrangørernes krav.

- De har kun nogle få minutter til at gøre scenen klar, så der er en million ting, der kunne gå galt og ødelægge showet for tilskuerne på stadium og på tv, siger han.

Sponsoreret indhold