Cher sviner Trump: Han er en fucking idiot

Foto: All Over

Cher blander sig nu i den amerikanske valgkamp og sender bredside mod Donald Trump.

Sangerinden er nemlig stor støtte og personlig ven af hans modkandidat Hillary Clinton. Så Cher har været med til flere vælgerarrangementer for at støtte Demokraternes præsidentkandidat. 

- Jeg er her af flere grunde. Jeg er her på grund af kærlighed og på grund af frygt. Jeg er så bange for, hvad der kommer til at ske, fortalte Cher ved et vælgerarrangement i Provincetown i delstaten Massachusetts. Det skriver Entertainment Weekly.

- Trump mener det ikke, når han siger, at han vil gøre USA fantastisk igen. Han mener, at han vil gøre USA heteroseksuel og hvid. Han siger det mærkeligste vrøvl... Jeg synes bare, at han er en fucking idiot, fortalte hun forsamlingen. 

Hendes tale til forsamlingen fik store klapsalver, og efterfølgende fortalte hun, hvordan hun prøvede at sammenligne Trump med Adolf Hitler eller Joseph Stalin, men hun havde fundet en endnu bedre sammenligning med massemorderen Patty McCormack fra filmen "The bad seed". 

- Han er så meget Patty McCormack: Fuldendt løgner, ligeglad med, hvem han sårer, sindssyg, en sociopatisk narcissist. Jeg ville bare ønske, at han ville forsvinde fra jordens overflade, sluttede Cher af. 

Du kan se hele Chers tale herunder

Se flere billeder af Cher i galleriet herunder

Cher fylder 70

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close