Cher: Jeg hader mit udseende

Cher har ikke kigget sig selv i spejlet i 20 år

Cher har ikke kigget sig selv i spejlet i 20 år

Foto: AOP


Hun sprudler af selvtillid, når hun står på scenen og synger om, hvor stærk hun er. Men når festen er slut, og 68-årige Cher står alene foran spejlet, er sagen en ganske anden.

For selv om millioner af fans er betaget af hendes glatte hud og veltrænede krop, er stjernen ikke selv tilfreds. Det fortæller hun til det amerikanske magasin AARP.

- Af og til tænker jeg "Jøsses, du er så gammel! Hvordan skete det lige?". Jeg har ikke set mig selv i spejlet i 20 år, fortæller hun til magasinet og tilføjer, at hun selv mener, at hendes udseende toppede, da hun var 40-45 år.

LÆS OGSÅ: Cher bønfalder datteren: Drop kønskifteoperationen

LÆS OGSÅ: Cher er traumatiseret over datteren

LÆS OGSÅ: Cher er syg i halsen

Selv om sangerinden i de seneste årtier har brugt en formue på at udglatte enhver rynke med det muskellammende stof Botox, har det ikke hjulpet på hendes selvtillid.

- Jeg er ikke en selvsikker person, og jeg er i hvert fald ikke fan af mig selv, fastslår hun.

Når den garvede sangfugl stadig holder sig så godt, og fortsat kan levere et ekstraordinært sceneshow, er det fordi, hun nægter at give efter for alderdommen.

- Jeg vil være sikker på at gøre det godt, så jeg forsøger mig med alt, jeg kan komme i nærheden af, afslører hun.

Cher spenderer angiveligt 2.500 dollar, eller godt 14.000 kroner, om ugen for at holde sig sund og veltrænet. Sangerinden har nemlig hyret et hold af sundhedseksperter, der giver hende den daglige nødvendige behandling, så hun holder sig ung og smuk.

Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close