Hollywood 1. juli 2009

Cher bønfalder datteren: Drop kønsskifteoperation

En sønderknust Cher forsøger desperat at overtale sin datter til ikke at blive en søn
Sangerinden med de mange parykker har meget svært ved at acceptere sin datters beslutning
Sangerinden med de mange parykker har meget svært ved at acceptere sin datters beslutning
Foto: All Over

Hun er allerede blevet til en han.

I hvert fald har Chers datter fra ægteskabet med Sonny, Chastity Bono, fortalt omverdenen, at hun nu vil kaldes Chaz, og i marts indledte hun hormonbehandlinger, der skal føre til ansigtsbehåring, en dybere stemme og en mere mandig figur.

Nu vil den store kvinde sandsynligvis bruge 100.000 dollars på at gennemgå en fuld kønsskifteoperation, så hun kan blive en mand, og det er bestemt ikke noget, der behager den 63-årige Cher. Hun brød båndene til sin datter, da hun for 22 år siden sprang ud som lesbisk. Siden fandt de 2 dog sammen igen.

- Men denne konflikt kan føre til den endelige splittelse mellem de 2, siger en kilde tæt på 40-årige Chastity, eller Chaz, og hans, eller hendes, lesbiske elskerinde, Jennifer Elia, til The Examiner.

Søger støtte hos Sonnys enke

- Cher er sønderknust. Hun har kendt til sin datters planer om at skifte køn i næsten 2 år, og hun har brugt det meste af tiden på at forsøge at tale hende fra det, fortsætter kilden.

Der har dog været langt mellem samtalerne, for ifølge kilden har der været kold luft mellem mor og datter, der har gået i lange perioder uden at være på talefod. I stedet har Chaz fundet støtte hos sin stedmor Mary, der er enke til Sonny Bono.

- Hun deler ikke Chers bekymringer. Cher er bange for, at det stress, som et skifte vil skabe, kan føre Chaz tilbage i det stofmisbrug, hun ellers kom ud af for år tilbage. Derfor har hun bønfaldt sin datter: Drop operationen!

Sponsoreret indhold