Charlie Sheens ekskone indlagt med psykisk sammenbrud

Charlie Sheen søgte om skilsmisse fra Brooke Mueller i 2010.

Charlie Sheen søgte om skilsmisse fra Brooke Mueller i 2010.

Foto: All Over Press)

Der har altid været masser af ramasjang omkring Hollywoods bad boy nummer et, Charlie Sheen, og som regel har det været med Charlie i den naturlige hovedrolle.

Men i denne uge var det Charlies tredje ekskone, skuespilleren Brooke Mueller, som han var gift med fra 2008-2011, der gjorde sig uheldigt bemærket.

Charlie og Brooke har sammen tvillingerne Bob og Max på syv år.

Og sammen med en barnepige og de to drenge på bagsædet kørte Brooke Mueller tirsdag aften og natten til onsdag rundt i Utah i sin firehjulstrækker og virkede på randen af et nervøst sammenbrud.

Mueller flyttede til Utah tidligere i år.

Brooke Mueller har - ligesom Charlie Sheen - været forfalden til diverse substanser, og har ifølge FOX NEWS Entertainment været indlagt til afvænning 20 gange.


Brooke Mueller sammen med Max og Bob da de var to et halvt år gamle. (Foto: All Over Press)

Da Muellers mor ikke kunne komme i kontakt med sin datter, blev hun nervøs for tvillingerne og meldte dem savnet hos politiet.

Klokken 06.30 onsdag morgen fandt en politipatrulje Mueller, børnene og barnepigen på en hovedvej nær byen Nephi i Utah, hvor Brooke Mueller havde gjort holdt i vejkanten.

Politifolkene vurderede, at Brooke Mueller hverken kunne tage vare på børnene eller sig selv, og hun er nu indlagt med symptomer på psykisk sammenbrud.

Tvillingerne var uskadte, og politiet vil overlade dem i anden families varetægt, fremgår det af en erklæring fra myndighederne i Utah.

I timerne op til at Brooke Mueller blev indlagt, havde hun kørt rundt og forsøgt at indlogere sig og børnene på flere forskellige hoteller. Hun blev også natten til onsdag set på barer i Salt Lake City, hvor hun kom ind barfodet og forsøgte at bomme smøger af andre bargæster.

Ved et af de tilfælde kom tvillingedrengene også ind på en bar i bare fødder og pyjamas sammen med Brooke Mueller.

Charlie Sheen har bortset fra en enkelt kommentar til TMZ været tavs om hændelsen.

- Jeg håber bare på at få mine børn sikkert hjem og har ikke nogen kommentarer til den konkrete episode, siger Sheen.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close