Charlie Sheen i økonomisk krise

I 2016 indrømmede Charlie Sheen, at han var HIV-smittet.

I 2016 indrømmede Charlie Sheen, at han var HIV-smittet.

Foto: All Over Press

52-årige Charlie Sheen er de seneste år gået fra at være en af Hollywoods bedst betalte TV-stjerner til at være økonomisk på røven. 

Tidligere i år kom det frem, at skuespilleren har en kæmpe skattegæld på over 30 mio. kr., og af nye retsdokumenter fremgår det, at Sheen ikke har meget at gøre godt med på bunden af skattekisten. 

I retsdokumenter, som hjemmesiden The Blast har fået indsigt i, fremgår det, at Sheen har søgt om at få nedsat sine børnebidrag til sine to ekskoner, fordi han "ikke har været i stand til at finde fast arbejde og er blevet blacklistet fra mange aspekter i underholdningsindustrien". 

For tiden betaler Sheen 128.000 kr. om måneden til Denise Richards, 47, som han har døtrene Sam og Lola med, mens Brooke Mueller, 40, som han har sønnerne Bob og Max med, får svimlende 352.000 kr. om måneden.

Sheen oplyser i retsdokumenterne, at han har oplevet en "markant nedgang" i sin indkomst, og at han er god for mindre end 65 mio. kr., da han har en kæmpegæld til advokater, huskøb og skattevæsenet. 

De 65 mio. kr., som Charlie Sheen angiveligt er god for, virker som mange penge, men når man tager i betragtning, at han skovlede over 11 mio. kr. ind for hvert afsnit af "Two and a Half Men", han indspillede, inden han i 2011 blev fyret fra TV-serien, så kan man godt regne ud, at Sheen har haft et kæmpeforbrug. 

Det er ikke første gang, Charlie Sheen søger om at få nedsat sine børnebidrag. 

Tilbage i 2016 blev bidraget til Denise Richards sat ned fra 352.000 kr. til 128.000 kr. om måneden. 

I retsdokumenterne angav han, at hans månedlige indkomst var faldet fra 3,9 mio. kr. til 1 mio. kr. 

Han oplyste også, at udgifterne til advokater var steget markant, da han var blevet sagsøgt adskillige gange efter at have stået frem med sin HIV-diagnose

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close