Hollywood4. marts 2014

Celine Dion: Manden er dødssyg

Sangerindens 72-årige mand har fået fjernet en tumor fra halsen
Celine Dions mand er så hårdt ramt af sin kræftsygdom, at de er begyndt at snakke om hans begravelse (Foto: All Over Press)
Celine Dions mand er så hårdt ramt af sin kræftsygdom, at de er begyndt at snakke om hans begravelse (Foto: All Over Press)
 Foto: All OverSangerinden Celine Dion har prøvet det før.

Hendes mand og manager, den nu 72-årige René Angélil, fik konstateret kræft i 1999 og sangerinden måtte den gang tage fri i en periode for at passe ham.

Nu oplyser Dion, at Angélil endnu engang er ved at gennemgå et behandlingsforløb, hvor han den 23. december fik fjernet en tumor fra halsen.

- Operationen forløb uden komplikationer, og Angélil fik lov til at tage hjem nogle dage efter, skriver sangerindes repræsentant i en pressemeddelelse til E!

Celine Dion: Mor til tvillinger

Lige nu tager Angélil en pause fra arbejdet og fokuserer på at få hvilet ud og få den rigtige kost og næring, så han kan komme sig hurtigt.

- Vi har tilbragt meget kvalitetstid med familien. Vi er meget heldige, fordi vi har haft mulighed for at få den bedst mulige behandling, og vi takker Gud hver dag for at have hjulpet os gennem denne prøvelse, skriver sangerinden i pressemeddelelsen.

I denne omgang ser det dog ikke ud til, at Dion vil tage en pause fra karrieren for at være hjemme hos sin mand, da hun yderligere fortæller, at hun ikke vil have ham til at bekymre sig om arbejdet og har fuldstændigt styr på alt omkring sine shows i Colosseum i Las Vegas.

Penislægen Jørn Ege er dødssyg af kræft

Sponsoreret indhold