Hollywood 18. juni 2018

Catherine Zeta-Jones vil ikke undskylde for at være rig og smuk - nu bliver hun slagtet på Twitter

Den 48-årige skuespiller er langt hævet over janteloven
Foto: All Over Press

Catherine Zeta-Jones, 48, har i et nyt interview med britiske Mirror vakt opsigt med en række udtalelser - og nu koger Twitter over af forargelse. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I interviewet fortæller skuespilleren, der er gift med den 25 år ældre Michael Douglas, at hun bestemt ikke sætter sit lys under en skæppe. 

- Hvis der er én ting, jeg ikke er mere, så er det ydmyg. Jeg er træt af at være ydmyg. Det er jeg virkelig. Undskyld, at jeg er rig. Undskyld, at jeg er gift med en filmstjerne. Undskyld, at jeg ser godt ud, fortæller Zeta-Jones til Mirror

- Ikke flere undskyldninger, slår stjernen, der er god for 1,7 mia. kr., fast. 

Rigdom, et godt udseende og en succesfuld mand betyder angiveligt ikke det store i Catherine Zeta-Jones' bog.

- Det eneste, der er vigtigt for mig nu, er mit arbejde, lyder det yderligere fra den bramfri stjerne.  

Dog er der også andre ting, der er vigtige for skuespilleren. 

- Resten af mit liv er en glæde, fordi jeg har to smukke børn og en sund, glad mand, siger Zeta-Jones, der er mor til Dylan Michael på 17 og Carys Zeta på 15, 

- Det er alt sammen godt, og det vil jeg heller ikke være ydmyg omkring, lyder det fra den Oscar-vindende stjerne. 

- Jeg kommer fra en arbejderfamilie i Wales, og jeg har knoklet for at komme til, hvor jeg er. Og i mange år er vi blevet ofre for det faktum, at vi er blevet så ydmyge. Hvis du var en sportsstjerne og vandt en pris, så ville du sige: "Fandens ja, det er det bedste stykke arbejde, jeg har præsteret, jeg er sej!", men skuespillere er mere: "Åh, undskyld og tak, må jeg godt sige tak?", konstaterer Zeta-Jones.  

De langt fra ydmyge udtalelser falder dog ikke i god jord på det sociale medie Twitter. 

Her gør brugerne tykt grin af Catherine Zeta-Jones, og de mener, at hun slet ikke har nogen realitetssans. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Lad os alle tage et øjeblik og håbe på det bedste for Catherine Zeta-Jones. Hun kæmper, men er fast besluttet på ikke at lade sin svimlende rigdom, skønhed og succes trække hende ned i afgrunden, skriver brugeren Adam Proteau. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

  - At være rig og tiltrækkende er ikke lig med, at du bliver et selvoptaget røvhul. Jeg taler til dig, prinsesse Catherine Zeta-Jones, lyder det fra en anden Twitter-bruger.  Artiklen fortsætter under tweetet.   
  - Catherine Zeta-Jones glemte at tilføje, at hvad der også er vigtigt for hende er at være øretæveindbydende og utaknemmelig, stemmer en tredje Twitter-bruger i.   
 

Sponsoreret indhold