Hollywood 17. marts 2015

Cate Blanchett afslører nye babydetaljer

Tidligere i marts blev det offentliggjort at Blanchett og manden Andrew Upton har adopteret den lille pige Edith
Med lille Edith kan Cate Blanchett nu kalde sig mor til fire børn
Med lille Edith kan Cate Blanchett nu kalde sig mor til fire børn
Foto: All Over PressDer er både jubel og babygråd omme på den anden side af jorden hos det australske stjernepar Cate Blanchett og Andrew Upton, der er en anerkendt manuskriptforfatter og teaterdirektør.

Tidligere i marts annoncerede Blanchetts talsperson, at Upton/Blanchett-familien var blevet udvidet med den adopterede babypige Edith Vivian Patricia Upton.

LÆS OGSÅ: Cate Blanchett græd af sorg på scenen

Familien omfatter i forvejen drengene Ignatius "Iggy" Martin på seks år, 10-årige Roman Robert og teenageren Dashiell John på 13 år.

Der blev ikke tilføjet nogen detaljer om familieforøgelsen i den korte erklæring, men nu røber den 45-årige dobbelte Oscar-vinder lidt mere om lille Edith over for Sky News.

LÆS OGSÅ: Cate Blanchett overrasker med nyt barn

- Det er vidunderligt at byde velkommen til en lille pige i vores fold, vi er så betagede, siger Blanchett, der tilføjer, at hele familien jubler over familieforøgelsen.

- Det er fantastisk. Der er en masse børn derude, der ikke er så heldigt stillet som vores biologiske børn, så det er vidunderligt at adoptere, lyder det fra skuespillerinden om den glædelige nyhed.

Tidligere har Blanchett givet udtryk for, at familien ønskede at få sig endnu et barn, og at det med tre livlige drenge kunne være rart med en pige i det australske hjem.

LÆS OGSÅ: McConaughey og Blanchett: Tæt på en Oscar

- Det er rigtigt, at man bliver en smule dement af det. Men kaosset er fantastisk. Alle siger, jeg skulle få en pige også, men hvis den næste skulle blive en dreng, er det bare vores lod, har hun tidligere fortalt til W Magazine.

Den nybagte mor kan ses i danske biografer i genindspilningen af eventyrklassikeren "Askepot."

Sponsoreret indhold