Carolines Wozniacki: Køb kærestens luksusvilla

Powerparret mangler ikke penge. Og Rory er endda meget rigere end Caroline.

Powerparret mangler ikke penge. Og Rory er endda meget rigere end Caroline.

Foto: All Over
Rory McIlroy bor federe end de fleste andre 23-årige.

For en god sjat af de penge, han har tjent ved at vinde golfturnering efter golfturnering, har han nemlig de seneste år boet i noget nær en luksusgård lidt uden for den nordirske hovedstad, Belfast.

Caroline Wozniacki: Kæresten i klamt væddemål

Her kan han byde sin tenniskæreste, danske Caroline Wozniacki, inden for i sit over 500 kvm. store, lækre hus. Når de skal sove, kan turtelduerne vælge mellem hele fem soveværelser - naturligvis alle med tilhørende badeværelse.

Og er det ikke søvn, der står på programmet, kan Caroline og Rory i stedet hygge sig i husets biograf eller fitnessrum. Eller de kun træde uden for på den tilhørende golfbane, sø eller tennisbane.

- Jeg har virkelig nydt at bo her. Det er et helt særligt sted, hvoir jeg har kunnet slappe af, når jeg har haft tiden til det, skriver Rory McIlroy i salgsmaterialet.

Caroline Wozniacki: Viser trusser med vilje

Han har nemlig sat hele luksusherligheden til salg. Pris? Sølle 20 mio. kr. Men så er der selvfølgelig også plads til minimum tre biler i garagen, ligesom der er seperate rum til en evt. au-pair.

Du kan se den lækre villa her.

I denne uges SE og HØR kan du læse meget mere om Caroline Wozniacki og Rory McIlroys vilde luksusliv - og du kan læse, hvor meget de hver især har tjent i 2012.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close