Hollywood 7. maj 2009

Carla Bruni: Forargeligt

Først var det nøgenbilleder, så kokain-tekster.. Nu bliver hendes musik brugt til at markedsføre Frankrig

Der har tidligere været fokus på Frankrigs førstedame på grund af både sangtekster om kokain og nogle stjålne nøgenbilleder af den tidligere model.

Nu er det imidlertid hendes karriere som popsanger og markedsførelsen heraf, der ligger til grund for franskmændenes forargelse.

Sagen er nemlig den, at præsidentfrue Carla Brunis seneste udgivelse, "Comme Si De Rien N'Etait", er den del af en ambassadør-pakke, der sendes verden rundt til personer, der har gjort noget særligt for at promovere Frankrig på den ene eller den anden måde. Udover albummet indeholder pakken også vin, ost og en proptrækker.

Pakken er selvsagt betalt af den franske befolknings skattepenge, og det falder ikke i god jord hos gallerne, der beskylder Bruni for at finansiere sin skrantende karriere med skattepenge. "Comme Si De Rien N'Etait" har solgt under 90.000 eksemplarer, hvilket er ret skuffende, og det franske magasin Elle, har sarkastisk foreslået, at vinen skulle klæde lytteren bedre på til at kunne udholde pladen.

Sponsoreret indhold