Hollywood 21. juli 2009

Cameron Diaz: Centrum i trekantsdrama

Den smækre superstjerne har været på date med både Leonardo DiCaprio og Jude Law
Åh, stakkels Cameron, hvad skal du dog vælge?
Åh, stakkels Cameron, hvad skal du dog vælge?
Foto: All Over

36-årige Cameron Diaz befinder sig nu i lidt af et kærlighedsdilemma. Efter bruddet med modelkæresten Paul Sculfor tidligere i år er skuespillerinden begyndt at date 2 af Hollywoods mest eftertragtede ungkarle - og det endda samtidig.

Kilder fortæller til The Sun, at både Jude Law og Leonardo DiCaprio, som begge har optrådt sammen med Diaz på det store lærred, har været på date med Diaz inden for samme tidsperiode, og de skulle begge være svært betagede af den blonde skønhed. De kæmper om hendes gunst, men nu lider Diaz af valgets kvaler.

I forrige uge skulle Leo, der tidligere på sommeren slog op med supermodellen Bar Rafaeli, have taget sin filmkollega med på flere hemmelige dates i London, mens Jude og Cameron flere gange er blevet set spise romantiske middage sammen i Los Angeles.

- Leonardo er tilbage i spillet efter at have gjort det forbi med Bar. Og Cameron har vist meget interesse, mens han har været i London i forbindelse med en filmindspilning. Hun har også været i hans lejlighed i det vestlige London flere gange i forrige uge, fortæller en kilde til den engelske avis.

Diaz ser imidlertid ud til, at have svært ved at vælge, hvem af de 2 hun ønsker at udvikle et forhold til.

- Jude og Cameron har været gode venner, siden de filmede "The Holiday" for nogle år siden. Nu er de begge singler, og ting har forandret sig mellem dem. Jude flirter med hende, og hun er med på den, siger en ven af parret.

Det bliver spændende at se, hvordan Diaz løser det svære dilemma. Hun er dog absolut ikke uerfaren, når det kommer til dating med superstjerner. Tidligere har hun haft et forhold til popstjernen Justin Timberlake, skuespillerne Matt Dillon og Jared Leto, og for nylig blev hun også koblet sammen med Maroon 5-forsangeren Adam Levine.

Sponsoreret indhold