Caitlyn og Kris Jenner i babykamp

Kris Jenner vil nærmest gøre alt for at fremme seertallene, og nu vil hun konkurrere med eks\'en Caitlyn Jenner om at få en baby.

Kris Jenner vil nærmest gøre alt for at fremme seertallene, og nu vil hun konkurrere med eks'en Caitlyn Jenner om at få en baby.

Foto: AOP

Umiddelbart ligger det ikke i kortene, at hverken 66-årige Caitlyn Jenner, der tidligere var manden Bruce Jenner, eller hans 60-årige ekskone Kris Jenner skal være mødre.

Ikke desto mindre er det netop det, de to eks’er nu brændende ønsker sig: At få en baby.

Caitlyn Jenner har i forvejen seks børn og er stedfar til de tre Kardashian-søstre, men nu vil den transkønnede stjerne altså være mor.

– Hun vil hyre en rugemor og fra dag et være så aktivt involveret i graviditeten som muligt. Hun vil opleve det at blive mor helt tæt på, afslører en kilde til National Enquirer.

Den tidligere atlets ekskone Kris Jenner drømmer også om at få børn, og hun satser også på en rugemor – specielt fordi hun er overbevist om, at det vil fremme seertallene til familiens realityshow ”Keeping Up with the Kardashians”.

– Der vil nærmest være en konkurrence mellem dem. At konkurrere om at få en baby ville være guld værd på TV, forklarer insideren.

I galleriet kan du se Caitlyn Jenners forvandling fra mand til kvinde.

Caitlyn Jenner før og nu

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close