Hollywood8. juli 2015

Caitlyn Jenners olympiske fakkel på auktion

Den fakkel, som Caitlyn Jenner bar på som Bruce Jenner ved de olympiske, kommer snart under hammeren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caitlyn_jenner_-_aop_-_web1.jpg
 Foto: All Over Press

En olympisk fakkel fra et arrangement, som den tidligere Bruce Jenner og nuværende Caitlyn Jenner benyttede i en atletikkonkurrence under de olympiske lege i 1984, bliver sat på auktion senere på måneden.

Men du skal se dybt i pengepungen, trække i din rige onkel eller oprette et mellemstort lån for at være sikker på at komme i nærheden af at blive den nye ejer af den olympiske fakkel fra sommerlegene i USA i 1984.

For du skal slippe mindst 20.000 dollar, eller omkring 135.000 danske kroner, som det mindste beløb. Det er det beløb, som faklen er vurderet til mindst at kunne blive solgt for.

[node:aller-related-content]

Faklen er det første objekt fra Jenners fortid som olympisk stjerne, som kommer på auktion, efter han sprang ud som kvinden Cailtyn tilbage i april måned.

- Faklen er et vidunderligt symbol på, at maskulinitet og femininitet ikke udelukker hinanden, siger arrangøren for auktionen, Chris Ivy.

Auktionen løber af stablen den 30. juli i Chicago, hvor du som sagt skal være parat med den store tegnedreng for at blive den stolte ejer af messingfaklen på 60 centimeter.

Sponsoreret indhold