Hollywood18. maj 2014

Brystbombe: Husk sminken ved et jordskælv!

De fleste kvinder fjerner dagens makeup og renser ansigtet, inden de går i seng.
Den folkekære sangerinde glemmer ALDRIG sin makeup.
Den folkekære sangerinde glemmer ALDRIG sin makeup.
 Foto: All Over Press

Men ikke Dolly Parton. Hun svinger derimod pudderkvasten og mascaraen en ekstra gang, så hun er sikker på at se præsentabel ud, hvis uheldet er ude. Det skiver Female First.

- Jeg tilbringer meget tid i Californien, og det er aldrig til at vide, hvornår der kommer et jordskælv, lyder den barmfagre countrysangerindes forklaring på den fulde makeup.LÆS OGSÅ: Elton John vadede i kokain og fyre- Hvis jeg pludselig skal løbe rundt ude på gaden, er jeg nødt til at se godt ud, for der vil jo være kameraer overalt, tilføjer hun.

68-årige Dolly Parton, der står bag hittet "9 to 5", har været gift med Carl Thomas Dean i intet mindre end 48 år.Og netop hendes mand kan få hende til at overveje at forlade hjemmet uden makeup. Hvis han altså får det fysisk dårligt. Og selv i det tilfælde vil det kræve "grundig overvejelse", indrømmede Parton, da hun nylig gæstede talkshowværten Wendy Williams.LÆS OGSÅ: Elton John støtter Eminems kamp- Den eneste grund til, at jeg ville gå ud uden makeup og mit hår sat, var, hvis min mand fik et hjertetilfælde. Men jeg ville virkelig skulle overveje det, lyder det fra hitmageren.

Newspaq

Sponsoreret indhold