Hollywood 14. januar 2014

Brystbombe gift igen i hemmelighed

46-årige Pamela Anderson fundet sammen med eks’en
Pamela Anderson har giftet sig - med sin eks
Pamela Anderson har giftet sig - med sin eks
Foto: Dan MariegaardDet vakte nysgerrighed hos journalister, da den 46-årige skuespillerinde Pamela Anderson dukkede op med en stor diamantring på sin finger ved et velgørenhedsarrangement i Los Angeles. Og det viser sig, at ringen kommer fra et nyligt ægteskab med eksmanden Rick Salomon.

- Vi er meget lykkelige. Vores familier er meget glade, og det er alt, der betyder noget, siger Anderson ifølge ABC News.
Pamela Anderson og Rick Salomon har igen giftet sig (Foto: Splash News)


Parret blev gift for første gang i oktober 2007, men blev separeret blot to måneder efter. Efterfølgende blev de dog spottet sammen på en ferie på Hawaii.

Pamela Anderson: I bikinitrusser på stranden

Filmproduceren Rick Salomon har tidligere været gift med skuespillerinderne Elizabeth Daily, som har lagt stemme til adskillige tegnefilm og Shannen Doherty, der spillede Brenda Walsh i tv-serien "Beverly Hills 90210". Pamela Andersons nye mand er dog formentlig mest kendt for at have lavet en sexvideo med realitystjernen Paris Hilton.

Pamela Anderson: Totalt med glatis

Anderson har til gengæld haft smag for musikere. Brystbomben har tidligere været gift med trommeslageren Tommy Lee og sangeren Kid Rock.

Newspaq

Sponsoreret indhold