Hollywood26. august 2014

Brosnan sagde nej til Batman

Bond-stjernen fandt underbukserolle for useriøs
Pierce Brosnan mente, at rollen som Batman var for useriøs.
Pierce Brosnan mente, at rollen som Batman var for useriøs.
 Foto: All Over PressHan topper listen som manges favorit i rollen som helten James Bond, men faktisk kunne skuespilleren Pierce Brosnan også have været et emne, når der over aftenbordet diskuteres, hvem den bedste Batman gennem tiden har været.

Tilbage i 1989, da instruktøren Tim Burton skulle sætte gang i filmen om den sortklædte superhelt, mødtes de to nemlig til en snak om rollen, der kunne have sat flagermusmanden på den irske skuespillers lange cv.

LÆS OGSÅ: Pierce Brosnans datter død af kræft

- Jeg mødtes med Tim Burton på grund af rollen som Batman. Men jeg kunne bare ikke rigtig tage det seriøst. Enhver mand, der har sine underbukser på ud over sine bukser, kan bare ikke tages seriøst, fortæller den 61-årige skuespiller til en "spørg mig om alt"-spørgerunde hos nyheds- og underholdningssiden Reddit.

I stedet for James Bond-skuespilleren blev det den amerikanske Michael Keaton, der fik rollen og en tur i den legendariske Bat-mobil.
Et 'nej' til rollen Pierce Brosnan har indset, måske ikke var helt smart.

- Det var mit fjollede syn på det. Jeg troede, det var en joke. Men har jeg ikke ret? Misforstå mig ikke, for jeg elsker Batman og voksede op med ham. Som barn i Irland plejede vi at tage vores regnjakker og binde dem om halsen og køre af sted på vores cykler, fortæller Pierce Brosnan, der også er kendt for sine mange roller som kvindebedårer.

Michael Keaton spillede både Batman i Tim Burtons "Batman" fra 1989 og "Batman Returns" fra 1992.

I 2005 overtog skuespilleren Christian Bale rollen i filmen "Batman Begins" og igen med "The Dark Knight" i 2008.

Sponsoreret indhold