Hollywood4. marts 2016

Stort galleri: Brooklyn Beckham fylder 17

Brooklyn Beckham fylder 17 år i dag - Vi fejrer David og Victoria Beckhams ældste søn med et stort galleri

Brooklyn Beckham 17 år

Han er opkaldt efter det sted, han blev undfanget. Og nu fylder David og Victoria Beckhams ældste søn 17 år. Brooklyn Beckham blev født i 1999 i England, og han er blevet en yderst populær fyr.

Det er uundgåeligt at undgå pressens opmærksomhed, når man hedder Beckham til efternavn, men 17-årige Brooklyn lader til at håndtere hele mediecirkusset rigtig godt.

Den nu 17-årige knægt har et hav af følgere på sine profiler på både instagram og facebook, hvor han jævnligt deler ud af sine oplevelser og der er også masser af billeder af familien Beckham.

Længe havde man forventet, at Brooklyn Beckham skulle følge i sin fars fodboldfodspor, men det lader til at være interessen for fotografi, der har fået overtaget - til David store sorg. Farmand har sagt, at det var lidt hårdt, men at han bakker sine sønner op i alt det, de gerne vil.

Brooklyn Beckham har også allerede haft sin første professionelle foto-opgave, da han blev hyret af Burberry til at tage en række billeder. Det fik dog mange uddannede fotografer til at fare i flint, da de mente, at det var helt ved siden af - og konkurrenceforvridende - at lade en på tidspunktet 16-årige knægt skyde billeder til en modereportage.

Lige meget hvad ser det ud til, at Brooklyn Beckham nok skal komme frem i verden - og han skulle også være optaget, da han gentagne gange bliver kædet sammen med skuespilleren Sonia Ben Ammar.

Den 17-årige fyr virker også til at være en god storebror, og han har delt masser af billeder med brødrene Cruz og Romeo - og sin kære lillesøster Harper.

Se en masse nye billeder af Brooklyn Beckham i galleriet øverst.

Brooklyn Beckham 17 år

Sponsoreret indhold