Hollywood28. marts 2017

Brooklyn Beckham er klar til universitetet

Den ældste af Beckham-sønnerne har fået styr på, hvad han vil i fremtiden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.31058293.jpg
 Foto: All Over

Der har været masser af spekulationer, om 18-årige Brooklyn Beckham skulle følge i sin fars fodspor som fodboldspiller. Og han har da også været til prøvetræning i topklubber. Men det sidste stykke tid er det ikke sporten, der har trukket i David og Victorias søn.

Han har igennem længere tid udvist en stor passion for fotografi, og det er også den vej, som Brooklyn Beckham har valgt at gå.

Brooklyn skal på universitetet og studere netop fotografi, og at han drømmer om at blive fotograf i modebranchen. Han skal starte på universitetet til september, og dermed ser det ud til at han snart flytter hjemmefra.

- Brooklyn er allerede meget uafhængig, så han har ikke de store kvaler med at flytte hjemmefra. Han kommer helt sikkert til at savne familien, men han er klar til sit næste eventyr, siger en kilde til The Sun.

Og det er netop ikke den store overraskelse, at det er et liv bag kameraet, der tiltaler den ældste Beckham-søn. Han har allerede arbejdet på en fotobog, der udkommer den 29. juni i år - når han er færdig med sine eksamener.

Se flere billeder af Brooklyn her:

Brooklyn Beckham - blandet marts 2017

Sponsoreret indhold