Hollywood13. juli 2009

Brooke Shields: Klar til comeback

Den smukke skuespiller, der var med til at mindes Michael Jackson, har sagt ja til sin første store filmrolle i 10 år
Brooke Shields var tydeligt berørt over sin vens død, da hun holdt en mindetale for ham i Staples Center i Los Angeles i sidste uge
Brooke Shields var tydeligt berørt over sin vens død, da hun holdt en mindetale for ham i Staples Center i Los Angeles i sidste uge
 Foto: All Over

Brooke Shields er stadig gudesmuk Det var tydeligt for enhver, da hun i sidste uge holdt en meget følelsesladet tale til Michael Jacksons mindehøjtidelighed.

Nu har den 46-årige skuespiller sagt ja til at spille med i filmen "Furry Vengeance". Det er den første store filmrolle, hun har fået i 10 år.

Brooke Shields havde sin filmdebut allerede som 11-årig, da hun spillede prostitueret i filmen "Pretty Baby". Hun blev dog virkelig verdenskendt, da hun spillede med i "Den blå lagune" i 1980.

Michael friede til mig
Brooke Shields er meget påvirket af Michael Jacksons død, og hun afslører nu, at han i sin tid friede til hende.

- Han spurgte mig, om jeg ville gifte mig med ham, og jeg svarede "Du har mig for resten af livet. Det behøver du ikke at gifte dig med mig for", fortæller hun.

Brooke Shields mener dog ikke, at frieriet var seriøst, men at det var Michaels måde at sikre sig, at de skulle være venner for evigt.

Senere giftede Brooke sig med tennisstjernen André Agassi, men ægteskabet holdt kun i 2 år.

I dag er hun gift med forfatteren Chris Henchy, som hun har 2 døtre sammen med.

Sponsoreret indhold