Brød ind hos Cowell og stjal for millioner - få dage senere blev han drabsmand

Foto: All Over

Simon Cowell og hans familie gennemlevede i december 2015 et sandt mareridt. Midt om natten – mens de lå og sov – lykkedes det en indbrudstyv at trænge ind i familiens hjem og stjæle værdier for et svimlende beløb for omkring 10 millioner danske kroner.  

Indbrudstyven – en 33-årig mand ved navn Darren February – er nu blevet kendt skyldig i forbrydelsen.

Han sidder allerede bag lås og slå, for blot 10 dage efter indbruddet hos Simon Cowell blev Darren February drabsmand.

Den 14. december 2015 påkørte Darren February en 52-årig far i bil, og sammenstødet var så voldsomt, at det 52-årige offer – Kenneth Baldwin – blev dræbt på stedet.

Darren February påkørte Kenneth Baldwin med en hastighed på næsten 100 kilometer i timen, og overvågningsbilleder fra gerningsstedet viste, at Darren February efterfølgende forsøgte at slette sporene fra ulykken, mens han pjattede i telefon.

Sidste år blev Darren February idømt otte et halvt års fængsel for drabet på Kenneth Baldwin, og nu er han altså også kendt skyldig i milliontyveriet hos Simon Cowell.

Det skriver The Sun.

Indbruddet skete 4. december 2015 midt om natten, mens Simon Cowell og hans familie lå og sov. Darren February listede forbi sikkerhedsvagten, mens vagten var på toilettet og forsvandt efterfølgende med smykker, værdier og pas til en værdi af omkring £1million – svarende til omkring 10 millioner danske kroner.

Simon Cowell og hans familie, der tæller konen Lauren Silverman og sønnen Eric, lå og sov, da Darren February brød ind. Foto: All Over

Hans DNA blev fundet på en handske, der blev tabt på Simon Cowells ejendom, ligesom efterforskerne også fandt hans håndaftryk på en mur på huset.

Under retssagen, der har varet fire dage, kunne Darren February ikke give et alibi. Og det tog derfor kun juryen under en time at finde ham skyldig.

Darren February er i forvejen dømt for 37 andre indbrud.

Der falder dom i indbrudssagen onsdag.

Se billeder fra sagen herunder:

Indbrud hos Simon Cowell

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close